Minőségpolitika

A SANASOL Kft. mind a hazai, mind a világ piacon jelen van, és jelen kíván maradni, ezért minőségpolitikájának lényeges eleme a vonatkozó európai és hazai szabályozás modulrendszerein belül a tanúsított minőségirányítási rendszert is működtető magas műszaki igényű gyártás fenntartása. Ennek érdekében a felső vezetésünk elkötelezett a minőség mellett, így értelemszerűen elkötelezett a CE jelölés megszerzéséhez és megtartásához szükséges dokumentáció kialakításában és naprakészen tartásában és a termékek ezek szerinti gyártásában.

Bizalmi területen, az egészségügy területén fejük ki működésünket, ezért gyártmányaink színvonalánál meghatározó tényezőnek tartjuk a megbízhatóságot, a korszerűséget és a gyors és szakszerű vevőszolgálati reagálást. Tevékenységünk meghatározó alapelve, a vevői igények feltárása, értelmezése és az adott technikai színvonal biztosította legmagasabb szintű kielégítése.

A Kft. vezetése és munkatársai mindig tudatában vannak annak a ténynek, hogy a minőségirányítási rendszerük, gondos és hatékony működtetése biztosítja, hogy a betegséget megelőzni kívánó egyén, az orvos, a beteg, a gyógyulni vágyó emberek kezébe, mindig megfelelő minőségű SANASOL Kft. által gyártott készülék kerüljön.

Fentiek érdekében a SANASOL Kft.:

  • Stabil beszállítói és alvállalkozói háttér alkalmazására törekszik!
  • Alvállalkozóitól azonos követelményeket vár el, mint vevői a SANASOL Kft.- től!
  • A gyártás során megőrzi korábbi fejlesztési részeredményeit dokumentált módon!
  • Igénybe veszi a speciális méréstechnikai hátteret igénylő esetekben a legújabb vizsgálati lehetőségeket!
  • Vevőszolgálati tevékenységén belül saját maga végzi a szervizelést és tájékoztatást, követve a Vigilance System előírásait
  • A szervezet egészére nézve tudatos képzési tevékenységet végez!