Cégtörténet

A SANASOL Kft. 1992-ben alakult. Saját fejlesztésű orvos elektronikai termékeket gyártásával, fejlesztésével és kereskedelmével foglalkozik.

Két termék csoportja,

- az SM-01 Verejték Analizátor rendszerek, a diagnosztikai eszközök területén, (CF_cisztás fibrózis, genetikai betegség diagnosztizálását segítő készülék)

- az UP-02 Ultrahangos inhalátor család, a terápiás orvostechnikai eszközök területén (inhalációs terápiás eszközök, az alsó,- felső légutak megbetegedésinek megelőzésére, kezelésére).

A felhasználók igényeinek kielégítése érdekében már 1996-ban külső tanúsító által ellenőrzött minőségügyi rendszerben dolgoztunk az MSZ EN ISO 9001 szabvány szerint.  

2002-ben áttértünk az MSZ EN 13485-ös szabvány szerint tanúsított gyártási rendszerre, melyet szintén külső tanúsító minősít.

Termékeink CE tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A folyamatos fejlesztéseknek és a felhasználókkal tartott szoros kapcsolatnak köszönhetően termékeink ma már kivalló minőségben kerülnek legyártásra, működésükben, teljesítményükben megfelelnek a legmagasabb felhasználói elvárásoknak is.

A cég életében eltelt 26 év meghozta „gyümölcsét”, termékeink „beértek”.

A gyártás mellett cégünk telephelyén folyik a termékek szervizelése is. Ma már elmondhatjuk, hogy a hozzánk beékező minőségi kifogásokat, egy napon belül javítani tudjuk. Köszönhető ez a kismértékű meghibásodásnak és annak, hogy a gyártás és a szervízelés egy telephelyen történik.

Szeretnénk termékeinket megismertetni Önnel is, kérem, tanulmányozza át honlapunkat, kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésére a honlapon lévő elérhetőségek bármelyikén.