UP-02D ultrahangos csecsemő inhalátor

Web ID: 46

Gyartó:Sanasol
Cikkszám:9240
Méret:porlasztó egység + fedél Ø48 x 170 mm

Megrendelheti telefonon is: (92) 511-381

Készletállapot: raktáron

Garancia: 1 év

Az UP-02D ultrahangos inhalátort azoknak ajánljuk, akik a tüdő és a légutak betegségeinek megelőzésére és kezelésére inhalációs terápiát szeretnének alkalmazni. Otthoni és kórházi kórteremben egyénileg elvégezhető inhalációs terápiához használható inhalációs ernyővel a csecsemők, kétéves korig, majd a későbbiekben ernyő nélkül, gyermekek részére.

Az UP-02D készülék ideális inhalációs terápiában fiziológiás sóoldat vagy gyógyvizek, pl. „Salvus” víz porlasztására.

A fiziológiás sóoldattal és gyógyvízzel, „Salvus” vízzel való inhalációs terápia jótékony hatással van a következőkre: a légutakban letapadt váladék fellazítására, asztma, bronchitis (hörghurut), atelectasia (a tüdő szerzett elégtelensége), bronchiectasia (hörgőtágulat) laryngitis , (pseudocroup, krupp, heveny gégegyulladás), mucoviscidosis (cisztás fibrosis), COPD, az arcüreg gyulladásának és allergia kezelésére, továbbá enyhíti a megfázás, allergiás irritációk által okozott rendellenességeket és csillapítja a köhögési ingert, a köhögési  fájdalmat, elősegíti a lerakódások felköhögését és orrdugulás megszüntetését.

Az inhalációs terápia a fentebb felsorolt szerzett betegségek kialakulásának megelőzésére is ajánlott.

 A készülék praktikus, egyszerű használni, nem igényel szakember általi karbantartást. Kiválóan alkalmas a napi többszöri használatra. Kompakt méretének, ill. súlyának köszönhetően könnyen szállítható egy utazás alkalmával is.

A beépített közvetítő folyadék és gyógyszertartó tégely (betét) alkalmazásának köszönhetően, nem kell minden használat előtt újratölteni a közvetítő folyadékot, ellentétben más gyártók által forgalmazott ultrahangos inhalátorokkal. A közvetítő folyadék szintjét vízérzékelő figyeli, mely letiltja a porlasztást, ha nem töltötték fel időben a folyadékot.

A készülék a bekapcsolás után 5 percig folyamatosan működik, a működés a nyomógombbal bármikor megállítható.  Az UP-02D készülék tartozéka egy mobil ventilátor egység, melynek köszönhetően az aerosol a gégecsőn keresztül hatékonyan eljut az inhalációs ernyőbe. Az ernyőben az aerosol kifújásának helyét és irányát változtatni lehet, így a hason alvó babákat is hatékonyan lehet inhaláltatni.

Az alvás közbeni inhalálás, eredményesebb lehet bizonyos esetekben, mint a maszkkal való inhalálás. Alvás közben a babák nyugodt ütemben légzik be az aerosolt, ezáltal hatékonyabb az inhaláció, mint amikor tiltakoznak, sírnak az arcra feltett maszk ellen.

Az inhalációs ernyővel, az alvás közbeni inhaláltatás megkönnyíti a laryngitis (pseudocroup, krupp, heveny gégegyulladás) betegségben szenvedő gyermekek inhaláltatását hideg párával, eredményes lehet a kruppos rohamok megelőzésére, vagy kezelésére az orvosi beavatkozásig. A csecsemőknél ma oly gyakori nehézlégzés esetén is segíthet a hideg párával történő inhalálás az orvosi beavatkozásig és a kezelésben is. Minden jelentkező tünet esetén forduljon gyermek, vagy háziorvosához, a diagnózis felállítása érdekében, mielőtt először alkalmazza az inhalációs terápiát.

A készülék eredményesen használható fiziológiás sóoldat, Salvus víz inhaláció útján történő belélegzésével a légutak letapadt váladékainak fellazítására, asztma, bronchitis (hörghurut), atelectasia (a tüdő szerzett légtelensége), bronchiectasia (hörgőtágulat) laryngitis (heveny gégegyulladás), laryngitis subglottica (pseudocroup, pszeudokrupp), mucoviscidosis (cisztás fibrosis), de akár egyszerű "megfázás" estén is.

Egy készlet tartalma:

  • - Hálózati adapter                                   -
  • - Porlasztó egység
  • - Porlasztó fedél
  • - Ventilátoros egység
  • - Inhalációs ernyő
  • - Gégecső
  • - Lapka
  • - Kezelési útmutató

Tájékozódjon a műszaki adatokról a kezelési útmutatóból, vagy a műszaki adatok címszó alatt található táblázatból. Honlapunkon sok érdekes információt talál még az inhalációra, inhalátorok működésére vonatkozóan, reméljük, hasznára lesznek ezek az információk.

Írd meg a véleményed

Méret:Ø48 x 150 mm
Súly:380 g
Energia ellátás:AC 230V / DC 24V
Működési frekvencia:2,4 MHz
Teljesítmény:12 W
Működési mód:folyamatos
Porlasztási teljesítmény:1 ml/perc
Szemcseméret/ MMAD:5 µm
Porlasztható mennyiség:10 ml
Érintés védelem:B típusú készülék
Ventilátor hatásfoka:13.01m/3h
Zajszint:készülék 0 dBA ; ventilátor 21 dBA ( inhalációs sátorban kb 10 dBA)
Tárolási hőmérséklet:+5 Celsius fok - +45 Celsius fok
NévMéretLetöltés
Elektromágneses zavartürés219533 Kb
Kezelési útmutató UP-02D1567077 Kb
#Cikk 
Adapter
AdapterBővebben
Aerosol szállító gégecső (36coll)
Aerosol szállító gégecső (36coll)Bővebben
Baby Air inhalációs ernyő
Baby Air inhalációs ernyő Bővebben
Csutora
CsutoraBővebben
Egyutas szelepes csutora
Egyutas szelepes csutoraBővebben
Fali tartó
Fali tartóBővebben
Gyógyszerporlasztó betét (3 db)
Gyógyszerporlasztó betét (3 db)Bővebben
Kétutas szelepes csutora
Kétutas szelepes csutoraBővebben
Levegő szűrőbetét
Levegő szűrőbetétBővebben
Orrcsutora
OrrcsutoraBővebben
Oxigéncsatlakozós szelepes csutora
Oxigéncsatlakozós szelepes csutoraBővebben
PEP szelepes csutora
PEP szelepes csutoraBővebben
Porlasztófedél
PorlasztófedélBővebben
Szivargyújtó csatlakozós adapter
Szivargyújtó csatlakozós adapterBővebben
Ventillátor egység
Ventillátor egységBővebben