UP-02C ultrahangos inhalátor

 

megnézem

A SANASOL terméke azoknak, akik meg akarják őrizni egészségüket, vagy kézben akarják tartani betegségüket. Aki személyesen tőlünk rendeli meg a készüléket,annak születésnapi akciónk keretén belül bruttó: 5207.-Ft.kedvezményt adunk!

 • egyszerűen kezelhető
 • kis súly
 • könnyen tisztítható
 • hangtalan működés
 • hordozható
 • esztétikus megjelenés
 • Az összes más ultrahangos inhalátorral összehasonlítva a készülék használata - a beépített közvetítő folyadék és gyógyszertartó tégely alkalmazása miatt - rendkívül egyszerű. Csak be kell tölteni a porlasztandó folyadékot, és kész. A készülék két fajta üzemmóddal rendelkezik. Szakaszos: addig porlaszt, amíg a nyomógombot nyomva tartjuk. A keletkezett aerosol a szájcsutorán keresztül lélegezhető be. Folyamatos: (rossz légzésfunkciós állapot, vagy csecsemők inhalálása esetén) a nyomógomb rövid idejű megnyomása után a porlasztás elkezdődik, a nyomógomb ismételt megnyomásakor a porlasztás leáll. A felpattintott ventilátorral kifújt aerosol a maszk segítségével lélegezhető be.
  A porlasztás nagyon takarékos, a készülék könnyen fertőtleníthető. Kiválóan alkalmazható különböző léguti megbetegedések otthoni kezelésére.

  Ez a típus OEP által támogatott gyógyászati segédeszköz. A felírhatóságról bővebb tájékoztató itt.


  Alkalmazási területek:

  A készülék eredményesen használható az orvos által felírt inhalációs gyógyszerek (nyákoldók), fiziológiás sóoldat, vagy Salvus víz inhaláció útján történő belélegzésével a légutak letapadt váladékainak fellazítására, asztma, bronchitis (hörghurut), atelectasia (a tüdő szerzett légtelensége), bronchiectasia (hörgőtágulat) laryngitis (heveny gégegyulladás), laryngitis subglottica (pseudocroup, pszeudokrupp), mucoviscidosis (cisztás fibrosis), de akár egyszerű "megfázás" estén is.


  Főbb műszaki adatok:                                                                    Egy készlet tartalma:

  Méret: 48 x 150 mm hálózati adapter
  Súly: 200 g porlasztó egység
  Feszültség: 24 VDC csutora
  Működési frekvencia: 2,4 MHz ventilátoros egység
  Teljesítmény: 10 W maszk
  Működési mód: folyamatos / szakaszos
  Porlasztási teljesítmény: 1 / 1 ml/perc
  Szemcseméret: 5 µm MMAD
  Porlasztható mennyiség: 10 ml

  COPYRIGHT 2009 - SANASOL - ALL RIGHTS RESERVED